Murata ja Varta

Murata ja Varta

Murata on markkinoiden johtava microparistojen valmistaja ja elohopeavapaiden hopeaoksidiparistojen keksijä. Varta puolestaan on yksi maailman suurimmista korkeatasoisten paristojen tuottajista.

Murata ja Varta paristot

Tuotevalikoimastamme löydät korujen ja kellojen lisäksi laadukkaita Murata- ja Varta-paristoja.

Vuonna 1954 perustetun Muratan paristot ovat laadukkaita ja kestäviä. Murata edistää yhteiskunnan ja elektroniikkateollisuuden kehitystä luomalla innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä kanssa. Murata-yhtiö osti heinäkuussa 2017 Japanissa sijaitsevan SONYn tehtaan, joka valmisti SONYn SR- ja CR-paristoja. Murata on valmistanut SONYn paristot siitä lähtien.

Varta puolestaan on yksi maailman suurimmista paristojen tuottajista ja tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan. Laadukkaat Varta-paristot valmistetaan Saksassa ja ne ovat pitkäjänteisen, vahvan ja kokeneen ammattilaistiimin tekemän työn tulos. Vartan missio on palvella ihmisiä ja tehdä ihmisten elämästä parempaa ja kirkkaampaa. Varta on ylpeästi muutakin kuin vain luotettava liikkuvan virran tuottaja – se on luotettava elinikäinen kumppani.