YRITYSMYYNTI

Muista henkilökuntaa ja asiakkaita laadukkaalla kello- tai korulahjalla, jonka lahjansaaja muistaa varmasti! Laadukas jalometallikoru, rannekello tai kodintuote on ajaton ja vastuullinen lahja.

Muista työntekijöitäsi vastuullisella lahjalla

Kahvikuppi ja Lumoava koru

Haluatko näyttää tiimillesi, että arvostat heitä aidolla ja merkityksellisellä tavalla? Etsitkö vastuullista ja laadukasta lahjaa työntekijällesi? Lumoava Finlandin tuotteet ovat mitä parhaimpia lahjoja silloin, kun halutaan muistaa henkilökuntaa, asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai merkkipäiväsankareita. Kerro meille toiveenne, niin räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun.

MIKSI VALITA LUMOAVA FINLANDIN LIIKELAHJA?

Laadukkaita koruja ja kelloja naisille ja miehille sekä useita tyylikkäitä tuotteita kattaukseen ja kodin sisustukseen. Lumoava- ja Saurum-tuotemerkeiltämme löydät laajan valikoiman liikelahjoiksi sopivia naisten ja miesten koruja, jotka valmistamme käsityönä Suomessa, korutehtaallamme Kuopiossa. Kultakoruissa käytämme 99-prosenttisesti kierrätettyä kultaa ja hopeakoruissa 93-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

VALMIS LAHJAPAKETTI ANNETTAVAKSI

Toimitamme jokaisen tuotteen mukana korkealaatuisen pakkauksen. Lumoava-korujen mukana toimitamme korurasian lisäksi myös lahjakassin!

VASTUULLINEN LAHJA

Valikoimamme korut, kellot ja kotituotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestämään pitkään. 

NOPEAT TOIMITUKSET

Toimitusaika 7-28 vkr, myös pikatoimitukset mahdollisia. 

MAHDOLLISUUS LASERMERKKAUKSELLE

Käytössämme on uusinta laserteknologiaa, jolla toteutamme merkkaukset hopeatuotteisiin ja teräksisiin kotituotteisiin. Lisää lahjaan logosi tai muu merkkaus!

Tarkista tuotteiden saatavuus myynnistämme.

Kati Koistinen | Asiakkuus- ja kehityspäällikkö
040 3040 215
kati.koistinen@lumoava.fi