Citizen

Citizen

Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavana kellomerkkinä ja -koneistojen valmistajana.

citizen_watch_logo

Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavana kellomerkkinä ja -koneistojen valmistajana. Yli 80-vuotisen uransa aikana Citizen on kehittänyt kellomarkkinoille useita teknologisia ratkaisuja, kuten Eco-Drive, Radio Control sekä Satellite Wave. Näistä tunnetuin on jo vuonna 1976 lanseerattu huipputeknologinen ja ympäristöystävällinen energian varastointijärjestelmä Eco-Drive, joka saa virtansa valosta. 

Citizen – BETTER STARTS NOW

citizen_watch_logo
Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavana kellomerkkinä ja koneiston valmistajana. Vuonna 1918 perustettu Citizen on aito kellosepänverstas, jossa valmistusprosessi ulottuu kellon yksittäisten komponenttien kehittämisestä ja valmistamisesta kellon lopulliseen kokoamiseen. Perustamisestaan lähtien Citizen on uskonut mottoonsa “Better Starts Now” – kuka tahansa oletkin ja mitä tahansa teetkin, aina on mahdollista tehdä jotain paremmin ja aika aloittaa on nyt.
 
Citizenin unelmana on löytää kaikessa aina uusia mahdollisuuksia ja yli 100-vuotisen uransa aikana Citizen on kehittänyt kellomarkkinoille useita innovatiivisia teknologisia ratkaisuja, kuten mistä tahansa valosta energiansa saava Eco-Drive, kevyt ja kestävä Super Titanium, atomikellosta aikasignaalin ottava Radiokontrolli sekä GPS-satelliiteista aikasignaalinsa saava Satellite Wave.

Citizen – BETTER STARTS NOW