Koe korujemme taikaa vierailukeskuksessamme

Tervetuloa Kuopion Neulamäen korutehtaallemme tutustumaan uuteen, juuri sinua varten rakennettuun Lumoava-vierailukeskukseen.
Täällä pääset tutustumaan tarinaamme, 80-vuotiseen historiaamme ja Lumoava-korujen valmistukseen. Pääset mukaan tehdaskierrokselle, jossa saat tietää kaiken mitä ikinä olet halunnut tietää korujemme valmistuksesta ja 80-vuotisesta historiastamme. Tehdaskierroksen lisäksi pääset vierailukeskuksemme museossa tutustumaan lähemmin menneiden vuosikymmenten korujen ja valmistamiemme tuotteiden tarinoihin. Vierailukäynnillä pääset myös itse kokeilemaan omia kultasepän taitojasi punsseleiden ja vasaroiden kanssa. Tästä et halua jäädä paitsi!

Tiesitkö, että koko tarinamme alkaa jo vuodesta 1942? Paljon on nähty ja paljon on saanut muuttua, että olemme nyt tänä päivänä tässä, lumoavampana kuin koskaan. Mitä olet aina halunnut tietää korujemme valmistuksesta? Tiedätkö mikä oli ensimmäinen valmistamamme tuotteemme 40-luvulla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen, kun tulet tutustumaan Lumoava-vierailukeskukseemme. Pääset astumaan sisään kiehtovien tarinoiden maailmaan! Lue lisää Lumoava-vierailukeskuksestamme!